Ruimtelijke vormgeving

Kunst in de openbare ruimte
Goed vectoriseren gaat niet door 1 druk op een knop, maar dient bij een kunstwerk zorgvuldig te gebeuren zodat het handschrift van de ontwerper nog herkenbaar blijft en om losse delen of dubbele lijnstukken te voorkomen. Gevectoriseerde tekeningen kunnen oneindig vergroot en verkleind worden zonder dat er kwaliteitsverlies optreed. Ze worden dus niet wazig of gepixeld. Ik kan tekeningen voor je bewerken naar vectorbestanden, zodat ze gebruikt kunnen worden met een een plot, snij of (cnc) freesmachine.
Voor deze 4 bijzondere kunstwerken mocht ik bestanden vectoriseren:

Het Carillion met het plassende hondje in het centrum van Stein | José Fijnaut

Wielermonument in Beek | José Fijnaut

Zustertuin in Reuver | Maria Stams en José Fijnaut

't Koelleëve' mijnmonument ontworpen door Maria Stams en Anne Driessen, waarvoor ik de handgetekende tekeningen heb gevectoriseerd zodat ze uit cortenstaal gelaserd konden worden. (Bouwkundige werkzaamheden aannemer: Hanssen Biobouw)


Display ontwerp en uitvoering van de cadeau-kaartjes displays voor de Leuke Lintjes stand  op de KreaDoe Beurs in Utrecht


Mariakapel Heerlerbaan Interieur/exterieur studieproject tijdens mijn opleiding aan de kunstacademie in Maastricht


Standbouw en Kartonnage Na mijn afstuderen heb ik vier jaar als ontwerper in een standbouwbedrijf gewerkt en zeven jaar bij een kartonnage/display bedrijf. Een mooie combinatie van grafisch en ruimtelijke vormgeving.


Tuinontwerp


Stoel restyling voor (voormalig) kunstlokaal 'Kunst en Koffie' in Epen.