Illustraties

Liefde voor papier en karton als tekenvlak én constructiemateriaal. Digitale vector-illustraties maken in Adobe Illustrator of met inkt, potlood en verf op papier. 

Persoonlijke wenskaarten
Als je iets bijzonders bekend wil maken mag de wijze waarop je dat doet dan niet ook bijzonder zijn? Jouw kaartje krijgt vast meer aandacht als er ook aandacht aan de vormgeving is besteed.


Mens en dier
Je dierbaren als cartoon karakter? Ik wil ze graag tekenen. Leuk om op een kaartje, tas, T-shirt of mok te laten printen. De grafische bestanden kunnen vergroot worden zonder dat ze in kwaliteit achteruit gaan.


Plattegrond met tekeningen van bijzondere gebouwen
Een mooie illustratie / tekening van je huis, bedrijfspand of kunstwerk.


Illustratief vrij werk

Houten  Poëzie-kistjes
Oude kistjes om foto's of kleine spulletjes in op te bergen voorzien van handgetekende illustraties en dichtregels


Leuke Lintjes en Anouck
Voor de collectie 'leukelintjes Ft Anouck', een samenwerking tussen mij en Vera Braam van webwinkel Leuke Lintjes, ontwikkelde ik een uitgebreide collectie wenskaarten, stickers, cadeau-labels en bouwplaten (knipvellen). Webwinkel Leuke Lintjes heeft inmiddels een nieuwe eigenaar, enkele items van mijn hand zijn hier nog verkrijgbaar.

Op de KreaDoe 2016 in Utrecht bleek de leukelintjes FT Anouck collectie heel succesvol, Trots! :)


365 Eitjes
In 2013 maakte ik elke dag een illustratie over een ei. Op deze pagina is een kleine selectie te zien en de hele reeks is nog te bekijken op de 365dagen projectpagina.