Grafische Vormgeving & Webdesign

Logo's en huisstijl, bijzondere visitekaartjes, beeldmateriaal voor websites en social media, advertenties, folders en flyers  en meer. Vul voor extra informatie of een offerte op maat het contactformulier in.

Logo en website styling
Het opzetten en inrichten van een website hoeft niet heel moeilijk te zijn, maar is wel veel werk. De basis zet ik graag voor je op met een online web editor vervolgens laat ik je zien hoe je 'm zelf kunt onderhouden. Fotomateriaal en teksten mag je zelf aanleveren maar ook die taak neem ik graag van je over. Mijn eigen website en zowel die van Mascaron en Troostkist zijn gemaakt met online web-editors.

De websites van Hairlabel en Eichenthal hebben als basis WordPress. Ik heb voor deze websites de vormgeving verzorgd en voor de 'techniek' samengewerkt met Marco van Eyeconic Visuele Communicatie. WordPress werkt met plug-ins en zal geregeld bijgewerkt moeten worden.


Miniboekje met omslag en leeslintje
Je eigen boek of gedichtenbundel in een hele kleine handgemaakte/geprinte uitgave


Belettering en bestickering

Ik teken illustraties en logo's als vector bestanden. Deze bestanden zijn daarom ook geschikt voor het maken van raam/auto beletteringen en bestickering. Vectorbestanden (zoals EPS). kunnen oneindig vergroot en verkleind worden zonder dat de kwaliteit achteruit gaat of er een onscherp beeld ontstaat.


Florale Haircare
Als creatief grafisch ontwerper binnen deze kappersgroothandel heb ik een groot deel van de 'Metamorphose' huismerk producten voorzien van een nieuw jasje, maakte ik promotionele posters en flyers, de jaarlijkse productcatalogus, cursuskalender, banners voor de webshops en social media.