Grafische Vormgeving & Webdesign

Logo's, bijzondere visitekaartjes, tekeningen voor websites, social media en gevelbanners. Advertenties, folders, flyers en meer. Vul voor extra informatie of een offerte op maat het contactformulier in.


Logo's en visitekaartjes

Els vond haar oude visitekaartjes erg wit. Door de achterzijde illustratief en volledig in kleur te maken is het kaartje nog leuker om te bewaren.

Vignet voor de groep campervrienden die elkaar jaarlijks treffen op de camping in het Zuid-Limburgse Mechelen.

Susan wilde graag een illustratief visitekaartje voor haar onderneming in creatieve garen en draad workshops en familieopstellingen.


Ter ere van het jubileum van Café De Koetsch vroegen Aram en Elaine of ik een nieuw logo voor het café wilde ontwerpen. Vervolgens kreeg zalencomplex 't Ströatje kreeg een logo in dezelfde stijl.


De Kopsalon 'Geworteld',
voor dit project maakte ik een logo dat in verschillende vormen en op verschillende achtergrond-kleuren gebruikt kan worden.


Gevelbanners en vlaggen

De vorige gevelbanner  was aan vervanging toe en mocht frisser en opvallender worden.

Dit oude Portugese pandje wordt na de grondige renovatie een sfeervolle B&B in Lagos. Ik maakte het logo en bijpassende illustraties voor o.a. het instagram blog.

Omdat deze wereldwinkel uit de landelijke organisatie stapte werd ik gevraagd om het nieuwe logo te ontwerpen. 


Geluksopdracht :)
Voor Jazz-out 2018 in Theater Heerlen mocht ik voor Ruud (geluksproeverij) en Irene Senden (gelukspsycholoog) een logo + visitekaartjes ontwerpen omdat ze tijdens dit indoor event vanuit hun spiksplinternieuwe foodtruck 'broodjes geluk' gingen verkopen in de foyer. Het logo kwam ook op de polo's en ik hielp een handje mee, was een heerlijke avond :)


Greek Foodtruck
Voor Marie maakte ik een stempelkaart met op de achterzijde alle bedrijfsinfo. Het stempeltje bestelde ik meteen mee.
Om de witte bus een Grieks uiterlijk te geven heb ik een ontwerp en snijbestanden gemaakt voor het lokale signing bedrijf.


Webdesign
Het opzetten en inrichten van een website hoeft niet heel moeilijk te zijn, maar is wel veel werk. De basis zet ik graag voor je op met een online web editor vervolgens laat ik je zien hoe je 'm zelf kunt onderhouden. Fotomateriaal en teksten mag je zelf aanleveren maar ook die taak neem ik graag van je over. Mijn eigen website en zowel die van Mascaron en Troostkist zijn gemaakt met online web-editors.

De website van vakantiehuis Eichenthal heeft als basis WordPress. Ik heb voor deze website het logo en de illustraties ontworpen. Noortje heeft vervolgens zelf teksten en foto's aangeleverd die ik op de website heb geplaatst. Voor de 'techniek' heb ik samengewerkt met Marco Borghardt van Eyeconic Visuele Communicatie.

Mascaron is de online dichtbundel van Armand Bruijstens waar hij zelf zijn nieuwe gedichten op plaatst.  De sobere zwarte vormgeving van de website zonder 'poespas'  loopt door in de stijl van de visitekaartjes met op de achterzijde veel ruimte voor een persoonlijke handgeschreven boodschap.

Miniboekje met omslag en leeslintje
Je eigen boek of gedichtenbundel in een hele kleine handgemaakte/geprinte uitgave


Belettering en bestickering

Ik teken illustraties en logo's als vector bestanden. Deze bestanden zijn daarom ook geschikt voor het maken van raam/auto beletteringen en bestickering. Vectorbestanden (zoals EPS). kunnen oneindig vergroot en verkleind worden zonder dat de kwaliteit achteruit gaat of er een onscherp beeld ontstaat.


Florale Haircare
Als creatief grafisch ontwerper binnen deze kappersgroothandel heb ik een groot deel van de 'Metamorphose' huismerk producten voorzien van een nieuw jasje, maakte ik promotionele posters en flyers, de jaarlijkse productcatalogus, cursuskalender, banners voor de webshops en social media.